Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Un tânăr a furat telefonul unui copil care era la scăldat


Un tânăr de 21 de ani, din comuna Suraia, a fost trimis în judecată pentru furt. Anchetatorii au stabilit că Mihai Claudiu P. a sustras un telefon mobil unui copil, în timp ce acesta din urmă era la scăldat, la Siret. Fapta a fost comisă pe data de 19 mai anul trecut. 
Partea vătămată, dar și autorul, împreună cu alte persoane, au mers la scăldat în râul Siret. În timp ce puștiul se bălăcea, tânărul de 21 de ani a cotrobăit prin lucrurile acestuia și i-a sustras telefonul mobil, în valoare de 1.650 lei, care aparținea mamei minorului. A pus telefonul în mașina unui amic, aflat și el în zonă. Atunci când copilul a ieșit din apă și a văzut că nu mai are aparatul, l-a întrebat pe Mihai Claudiu dacă știe ceva de telefonul său. Acesta i-a spus că nu, precizând că și lui i s-a furat tricolul și papucii. Copilul știa că inculpatul nu avea papuci la el, motiv pentru care a început să-l bănuiască de furtul telefonului mobil.
    Telefonul mobil a fost găsit imediat după comiterea faptei, în mașina amicului autorului furtului, acolo unde se afla și tricoul despre care spusese că i-a dispărut. În dosar a fost cercetat și proprietarul mașinii pentru tăinuire, în cazul său dându-se clasare pentru că fapta nu ar prezenta pericol social. Anchetatorii nu au putut discuta cu inculpatul pentru că a plecat de acasă în vara anului 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?