Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Pharrell Williams a plâns de fericire


Realizatoarea TV Oprah Winfrey l-a făcut pe cântărețul Pharrell Williams să izbucnească în lacrimi la emisiunea „Oprah Prime”, la care a fost invitat. După ce a urmărit pe ecran imagini cu persoane din întreaga lume dansând pe hitul său „Happy”, Pharrell Williams a început să plângă.
„Îmi vine și mie să plâng”, i-a spus Oprah. „Åžtiu, e minunat”, i-a mai transmis ea.
    Pharrell a povestit cum hitul „Happy” era la început o melodie care nu se difuza nici la radio. „Zero difuzări, nimic. Apoi am făcut videoclipul, pe 21 noiembrie 2013, și deodată: boom!”.”De ce plâng la Oprah?”, a întrebat retoric Pharrell. „E copleșitor pentru că iubesc ceea ce fac și apreciez faptul că au existat oameni care au crezut în mine pentru o perioadă atât de mare de timp, încât am putut să ajung să simt asta”.
    „Înțeleg”, i-a răspuns Oprah. „Înțeleg acum de ce este atât de molipsitor, energia nu este întreruptă de nimic să ajungă de la inimă la inimă”. Hitul „Happy” a fost nominalizat la Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră, a adunat 182 de milioane de accesări pe YouTube și a vândut peste 1 milion de copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?