Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Reţete olteneşti: Mâncarea pandurilor


Ingrediente:
80 g cârnați oltenești;
80 g cârnați de porc;
70 g tobă;
100 g mușchi țigănesc;  
150 g pulpă de porc;
 200 g ceapă;
100 ml ulei Arpis;
3 linguri bulion;
100 ml supă de oase;
100 ml vin;
10 g pătrunjel;
sare, piper după gust
 
Mod de preparare:
Pulpa de porc, cârnații, mușchiul țigănesc și toba se taie în cuburi mari și se călesc în ulei Arpis, la început pulpa și apoi restul ingredientelor. În uleiul Arpis rămas se prăjește ceapa, apoi se toarnă bulionul și se stinge cu supă de oase. Se adaugă astfel, în sosul obținut carnea și vinul și se condimentează după gust. Când e aproape gata, se presară deasupra pătrunjelul tocat mărunt.

                                                           http://traditiiculinareromanesti.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?