Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Cinema contra SIDA: Sharon Stone, Carla Bruni şi John Travolta vor fi copreşedinţii galei amFAR 2014


Sharon Stone, Carla Bruni-Sarkozy și John Travolta vor fi principalii copreședinți ai galei amFAR 2014, fundația de caritate înființată de Elizabeth Taylor, care luptă contra maladiei SIDA, evenimentul urmând să aibă loc pe 22 mai, în timpul Festivalului de Film de la Cannes.
Aflată la cea de-a 21-a ediție, gala amFAR, destinată strângerii de fonduri pentru cercetarea maladiei SIDA și pentru ajutorarea persoanelor seropozitive din întreaga lume, se va bucura în acest an de prezența actrițelor Milla Jovovich și Kelly Preston. De asemenea, la eveniment și-au anunțat prezența modelele Heidi Klum și Aishwarya Rai, pilotul englez de Formula 1 Lewis Hamilton și producătorul american Harvey Weinstein.
    În cadrul acestei gale, ce se va desfășura în grădinile de la Eden Roc, una dintre cele mai elegante clădiri de pe Coasta de Azur, va fi organizat un concert pe afișul căruia se regăsesc cântăreții Lana Del Rey, Robin Thicke și Aloe Blacc. Programul evenimentului, la care vor fi prezenți 800 de invitați, va fi completat de o paradă a modei, în cadrul căreia vor defila 30 dintre cele mai cunoscute modele ale momentului, aduse pe podium de Carine Roitfeld, directorul de modă la nivel internațional al revistei Harper’s Bazaar.
    Gala amFAR reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Europa și reunește în fiecare an numeroase staruri internaționale. În 2013, a fost stabilit un nou record al donațiilor, în valoare de 19,3 milioane de euro, sumă obținută atât în timpul recepției, cât și în urma unor licitații cu obiecte de valoare.
    Anul trecut, o masă cu zece locuri la eveniment a costat aproximativ 120.000 de euro, iar tariful minim de intrare pentru o persoană a fost stabilit la aproape 3.000 de euro. Înființată în 1985 de actrița Elizabeth Taylor, care a murit pe 23 martie 2011, fundația amFAR a reușit să strângă, din 1993 până în prezent, în cadrul acestei prestigioase gale, peste 87 de milioane de euro. Actrița Sharon Stone promovează cauzele acestei fundații de 19 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?