Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651
Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651

GALERIE FOTO: Judoka de la LPS Focşani, felicitaţi pentru performanţele de la „Naţionale“


Judoka de la Liceul cu Program Sportiv Focșani, medaliați la etapa finală a Campionatului Național Under 16, au fost sărbătoriți, ieri, la ei acasă. Adică, la liceu, în cancelarie și în sapțiul special dedicat unor astfel de momente deosebite din viața reputatei școli de sport de la Focșani. Alături le-au fost profesori de sport, ca și de la late discipline, care le îndrumă pașii spre împlinirea ca sportivi și ca oameni în această perioadă a vieții lor.
Cu acest prilej deosebit, directorii liceului și ceilalți profesori le-au urat să-și împlinească obiectivele pe care le mai au în această primăvară. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și cei care au cucerit titlurile de campioni naționali au fost Mircea Tomescu (la categoria 34 de kilograme), Laris Borș (la categoria 46 de kilograme) și Bogdan Drîmbă (la categoria 42 de kilograme). De remarcat faptul că, în urma medaliei de aur cucerite la Onești, judoka Mircea Tomescu a reușit să-și asigure prezența la Campionatul Balcanic Under 16, competiție care va avea loc în perioada 5-6 iulie, la Plovdiv (Bulgaria).
Medalii de argint la „Naționale” au obținut Mihai Vrabie la categoria 46 de kilograme și Răzvan Burdușel la categoria 60 de kilograme, iar Can Mettin (la categoria 42 de kilograme) și Alexandru Constantin (la categoria 73 de kilograme) au cucerit medaliile de bronz. În competiția masculină, echipa vrânceană a cucerit medalia de bronz. Echipa vrânceană a fost alcătuită din următorii judoka: Mircea Tomescu, Bogdan Drîmbă, Can Mettin, Laris Borș, Mihai Vrabie, Dănuț Goia, Răzvan Burdușel, Liviu Neagu, Andrei Meiroș, Alexandru Constantin și Giani Neagu. Sportivii sunt antrenați de Dumitru Zisu, Iulian Surlă, Stănică Grosu și Marinel Palade.
Următoarea competiție la care vor concura judoka de la LPS este programată în week-end la Deva, etapa finală a Campionatului Național Under 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?