Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Centrul de înfrumusețare Body Smile prezintă „Primăvara frumuseții tale”


Doamnele și domnișoarele care vor să afle secretele unui ten tânăr, frumos și luminos, sunt așteptate mâine, începând cu ora 15.00, la Centrul de înfrumusețare Body Smile, din cadrul Hyperclinicii DentExcel. Aici va avea loc evenimentul „Primăvara frumuseții tale” în cadrul căreia va fi lansat noul aparat IPL Adena, de la EFB Beaute Paris. Aparatul reprezintă soluția cea mai eficientă și calitativă pentru doamnele și domnișoarele din Focșani care doresc să scape definitiv de părul inestetic de pe corp, prezentând o tehnologie patentată cu două module de epilare definitivă: epilare păr negru și epilare păr alb și blond. De asemenea, tot prin intermediul acestui aparat se pot obține efecte anti-aging, prin stimularea producției de colagen și elastină, tratează petele cauzate de soare și îmbătrânire și redă frumusețea pielii prin tratarea cuperozei și a vaselor sparte.
    Spre deosebire de alte aparate prezente în municipiu, care promit miracole la prețuri mici, IPL Adena, de la EFB Beaute Paris, utilizează o lumină intens pulsatilă, dar are filtre specializate împotriva razelor UVA și UVB, astfel nu reprezintă niciun pericol pentru piele. În acest fel, succesul este garantat, aparatul având o tehnologie de vârf, non-invazivă. De asemenea, în cadrul evenimentului se vor prezenta și avantajele biostimulării cu Futura-PRO, acesta fiind secretul unei pieli ferme, tonifiate și cu aspect plăcut. Aceste servicii de înfrumusețare  vor fi prezentate de Luminița Dumitru – directorul Academiei Top Line România și Nicoleta Lincu – trainer național Guinot.
    Mai mult, doamnele și domnișoarele prezente la evenimentul de mâine vor beneficia de o reducere de 25 % la produsele din gama GUINOT, prima gamă de cosmetice din lume care inversează logica îmbătrânirii celulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?