Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Două incendii, ce se manifestau în gospodăriile unor cetăţeni, au fost lichidate de pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, la sfârşitul săptămânii trecute.


Un șofer, pe care polițiștii îl bănuiau că ar fi condus băut, nu a vrut să fie testat cu aparatul alcooltest și nici să-i fie recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. El a fost oprit în trafic duminică seara, la Fitionești. „La data de 06 aprilie 2014, ora 19.55, pe DJ 205 J, pe raza comunei Fitionești, polițiștii l-au depistat pe D. Liviu Daniel, de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism prezentând halenă alcoolică. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, iar la spitalul orașului Panciu nu a fost de acord cu prelevarea mostrelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    Dosar penal pentru o infracțiune la regimul rutier a fost întocmit și pe numele lui Stelian V., de 55 de ani, din satul Cerdac, comuna Golești. Oamenii legii au stabilit că mașina pe care acesta o conducea avea autorizația de circulație provizorie expirată. „La data de 06 aprilie 2014, ora 09.10, în municipiul Focșani, pe Bulevardul București, polițiștii l-au depistat pe V. Stelian, de 55 ani, din comuna  Golești, sat Cerdac, în timp ce conducea un autourism, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 05 aprilie 2014. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în informarea IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?