Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO: În urma concursului „Primăvara prinde culoare la Carrefour“, o fetiţă din Găgeşti va merge cu familia la Disneyland Paris


Ionelia Lovin, elevă în clasa a III-a B la Åžcoala Găgești, este fericita câștigătoare a unei excursii la Disneyland Paris alături de părinții ei, în cadrul ediției de Paști a Concursului organizat de Carrefour „Primăvara prinde culoare la Carrefour”. Copila nu a mai ieșit niciodată din țară astfel că bucuria va fi pentru ea cu atât mai mare. Pe lângă faptul că se va întâlni cu personajele preferate din desenele animate, Ionelia va avea posibilitatea să viziteze unul dintre cele mai vestite și mai frumoase orașe din Europa, Paris. „Vreau să mă întâlnesc cu Mickey Mouse la Disneyland. Când am auzit că am câștigat am fost foarte bucuroasă, mă așteptam să câștig. Eu sunt talentată la desen, iar pentru ediția aceasta am desenat un coș cu ouă, un iepuraș și flori, dar un pic m-a ajutat și mama. Am să merg la Disneyland cu sora mea mai mare, Georgiana, care este la liceu, și cu părinții mei. Abia aștept. Mulțumesc Carrefour pentru premiu, sunt foarte, foarte bucuroasă pentru că am câștigat excursia la Disneyland Paris”, a spus Ionelia Lovin din Găgești.
    Åži alți copii talentați la desen au fost răsplătiți de Carrefour în cadrul aceluiași concurs. Premiul II, constând într-un laptop ,a fost câștigat de Marius Pătrașcu, elev în clasa I B la Åžcoala Vulturu. Locul al III-lea a fost ocupat de Iosif Filip, elev în clasa a IV-a la Åžcoala Slimnic. Copilul a primit o bicicletă. Un MP4 player a primit Maria Toderică, în clasa pregătitoare la Åžcoala „Ion Basgan” din Focșani, iar Diana Georgiana Papariță, elevă în clasa a V-a la Åžcoala Urechești, a câștigat o tabletă. Au mai fost oferite 10 premii speciale constând în tichete în valoare de 100 de lei, pe care copiii le pot folosi în hipermarketul Carrefour. „Vă mulțumim că sunteți prezenți la decernarea premiilor concursului de desene. Vă mulțumesc că vă încurajați copiii și îi susțineți să participe și să-și dezvolte creativitatea, să ne arate și nouă cele mai frumoase desene. Dorim să mulțumim și Inspectoratului Åžcolar pentru ajutorul de care a dat dovadă la fiecare ediție”, a spus Stelian Vlad, director Carrefour Focșani.
    La această ediție au fost înscriși 7.504 copii de la 21 de școli din județ. La premierea copiilor talentați au participat inspectorul școlar general Vasilica Zaharia și inspectoarea Lidia Dumbravă. Desenele micilor artiști vor putea fi admirate în cadrul expozițiilor din hipermarketul Carrefour Focșani, timp de o lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?