Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Prognoza meteo joi şi vineri


JOI
Vremea se va menține apropiată de normalul termic al perioadei în est și sud-est, dar va fi caldă în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul, nord-estul și centrul țării. Va ploua slab în Maramureș și pe arii mai restrânse în Moldova, în nordul Crișanei și al Transilvaniei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile vestice și de răsărit, precum și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8…9 grade în Delta Dunării și în jur de 22 de grade în Banat, iar cele minime între 0 grade în depresiuni și 11…12 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.
În București, vremea va fi apropiată de regimul termic normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

VINERI
Valorile termice vor continua să crească față de ziua anterioară, caracterizând o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această dată îndeosebi în vestul, centrul și sudul teritoriului. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 14 și 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 1 și 11 grade, ușor mai scăzute în nord-est și în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări și local ploi slabe ziua în nordul, centrul și nord-estul țării, iar noaptea pe arii relativ extinse în regiunile sudice, sud-vestice și centrale. Pe crestele montane trecător se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în prima parte a intervalului în Moldova, apoi în jumătatea de sud a țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?