Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Luptătorul K1 Tolea Ciumac a „zburat“ cu 136 km/oră prin Garoafa


Luptătorul K1 Anatolie Ciumac, cunoscut sub numele de Tolea Ciumac, s-a ales cu dosar penal în Vrancea. El avea permisul de conducere suspendat și a fost prins gonind prin Garoafa cu 136 de kilometri pe oră. Polițiștii i-au făcut semn să oprească, dar șoferul a ignorat semnalul și și-a continuat deplasarea. El a fost urmărit până la Haret unde oamenii legii au reușit să-l oprească în trafic.
    Incidentul s-a petrecut vineri seara, iar pe numele moldoveanului a fost întocmit un dosar penal de cercetare.     „La data de 28 martie a.c., ora 19.00, polițiștii l-au depistat în comuna Garoafa pe C. Anatolie, de 40 ani, cetățean moldovean, în timp ce conducea cu viteza de 136 km/h. Acesta nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire al polițiștilor, continuându-și deplasarea. A fost oprit pe raza localității Haret. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere suspendat, motiv pentru care în cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-a transmis inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. 

            Fără permis la volanul unui BMW

    Tot pe data de 28 martie a.c., s-a ales cu dosar penal și un bărbat din comuna Vânători. El conducea un moped și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul a fost de 0,70 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 28 martie a.c., ora 15.30, polițiștii din Vânători l-au oprit în trafic pe C. Costel, din localitate, în timp ce conducea  un moped. Întrucât conducătorul mopedului emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză au fost recoltate probe biologice și a fost întocmit dosar penal”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ.
    Tot vinerea trecută, la ora 18.47, pe strada Cotești din municipiul Focșani,  Petru Iulian S., de 27 ani, a fost depistat conducând autoturismul marca BMW, fără a poseda permis de conducere. Și pe numele său a fost întocmit dosar penal.
    Polițiștii au întocmit dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier și sâmbătă. „La data de 29 martie a.c., ora 10.30, pe DN 2 în localitatea Tișița, D. Costel, de 34 ani, din comuna Movila Banului, județul Buzău, a fost depistat în timp ce conducea auto marca Audi având suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a mai spus ofițerul de presă al IPJ.
    Un alt șofer cercetat este Ovidiu S., de 29 de ani, din Focșani. Polițiștii spun că el a fost depistat sâmbătă, pe strada Vâlcele, din Focșani,  în timp ce conducea un  autoturism marca BMW. Oamenii legii spun că șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice.
    Un alt dosar penal a fost întocmit în noaptea de sâmbătă spre duminică. „La data de 30 martie a.c., ora 00.55, pe DN 23A în comuna Tătăranu, N. Ionuț-Veronel, de 23 ani, din municipiul Focșani, a fost depistat în timp ce conducea auto marca Opel având dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a mai spus inspectorul principal Bogdan Toader.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?