Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Echipa de marş a LPS Focşani, campioană naţională


Cluburile LPS Focșani și CSÅž Adjud au avut comportări remarcabile la Campionatul Național de marș, competiție care s-a desfășurat la Reșița. Echipa de marș a Liceului cu Program Sportiv Focșani s-a descurcat de minune și s-a întors acasă cu medalia de aur și titlul de campioană națională la categoria juniorilor II, repetând performanța de anul trecut. Din echipă au făcut parte sportivii Victoraș Ionuț Dogaru, Richard Cosmin Lazăr, Răzvan Gheorghiaș și Fănuț Tofan. „Titlul de campioni naționali este rodul bunei colabărări pe care o am cu colegii mei, Gicu Alexandrescu, Åžtefan Munteanu și Gabi Alexandrescu. Avem colaborări deosebite cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea (director Daniel Gongu), clubul CSM 2007 Focșani (director Marian Rădulescu) și LPS Focșani (director Mihai Petruț) și doresc să le mulțumesc pentru condițiile pe care ni le-au oferit”, a spus antrenorul Marius Batog.
Atleții de la LPS Focșani sunt antrenați de Marius Batog și Gabi Alexandrescu.

Medalii pentru CSÅž Adjud și CS Unirea Focșani
    Clubul Sportiv Åžcolar Adjud a obținut două medalii la ediția a VIII-a a Campionatului Național de marș pe șosea, de la Reșița. Performerii clubului de pe Trotuș sunt Natanael Rotaru – medalie de aur și campion național la juniori III (după ce a obținut un timp foarte bun, 24.23 minute și și-a îmbunătățit recordul personal) și Petru Rotaru – medalia de argint la categoria copii I (rezultat 10.56 minute).
Atleții adjudeni sunt antrenați de Camelia Ciortan. Echipa de la CS Unirea Focșani, formată din Elena Lungu, Elena Nechita și Elena Ciubotariu a cucerit medalia de bronz la categoria copile I (antrenor Antonel Ivan), iar echipa de junioare III de la LPS Focșani (Mirela Porumboiu, Cristina Jugănaru, Elena Budeanu și Cristina Fînacă) s-a clasat în final pe locul IV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?