Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Ce-mi place în Focşani. Pantofii şi genţile Anei


După cum ar spune colega Diana, dacă ar fi după voință și nu după putință, mi-aș cumpăra pantofi în fiecare zi. Åži genți. Åži pe foarte multe le-aș cumpăra de La Ana, un boutique situat în Grădina Publică, vizavi de fostul magazin Romarta.
    Sâmbătă am plecat la plimbare cu copii și biciclete și fiindcă tot am ajuns în Piața Unirii, am zis să mergem și La Ana, de unde vara trecută îmi cumpărasem o pereche de sandale. Îmi amintesc și acum sentimentul de plutire pe care l-am avut când m-am încălțat cu ele: ușoare, dar foarte rezistente. Acum aveam nevoie de o pereche de pantofi și am intrat dând bună ziua, dar cu ochii pe minunățiile de pe rafturi, nu pe cele trei persoane dinăuntru. Am lăsat-o pe sora mea cu copiii, dar nu s-a îndurat să stea cu ei afară, așa că a intrat atrăgându-mi atenția asupra unuia dintre bărbați. Uitându-mă, am constatat că era fratele lui Nicu Negoiță, fost coleg de-al meu de la Uniplus Radio și Radio Uno. Am aflat așadar că Ana este soția lui și că acel magazin este afacerea ei. M-am bucurat că doi tineri și-au deschis un business în centrul Focșaniului cu lucruri de calitate, unde revii pentru că ai fost mulțumit de ce ai cumpărat.

    Mi-au plăcut foarte mult niște plicuri din piele cu aplicații, niște pantofi pictați, dar și niște balerini pentru fetiță, chiar dacă ea insista să-i cumpăr cu toc, pentru că de-acum e mare. Åži domnii îi pot face o vizită Anei, pentru că sunt și pantofi bărbătești
    La Ana găsiți și sticlărie pictată manual, adusă, dacă am reținut bine, de la Fălticeni, dar și produse de artizanat sau ii.
    Ana mi-a făcut reducere la pantofii pe care i-am cumpărat, asta pentru că „de ziua ta, beneficiezi de 20% discount la toate articolele de încălțăminte”, după cum scrie pe cardul pe care-l primisem data trecută.
    Mi-a făcut plăcere să-l reîntâlnesc pe fratele lui Nicu, s-o cunosc pe soția lui și să cumpăr de la magazinul lor. Problema e că sunt acolo niște cizmulițe albastre pe care le-am visat astă noapte și pe care trebuie să le am.  Doamnele știu de ce !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?