Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Șoferi cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier



    Trei conducători auto sunt cercetați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier. Doi dintre ei aveau permisele suspendate, iar cel de-al treilea ar fi condus băut și a refuzat să fie testat, dar și să-i fie recoltate probe de sânge. „La data de 21 martie 2014, orele 14.40, pe DN 23, în comuna  Răstoaca, polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că în data de 13.03.2014, orele 13.40, T. Ovidiu, din municipiul Bacău, județul Bacău, a condus pe DN 23 Răstoaca, un autoturism marca Renault, având permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    Tot cu permisul suspendat a condus un autoturism și Marian E., de 37 de ani, din Focșani. El a fost oprit în trafic joi, la ora 16.00, pe strada Mărășești din municipiu, iar în urma verificărilor a rezultat că nu avea voie să șofeze pentru că avea permisul suspendat.
    Un alt șofer cu dosar penale este Maricel B., din Cîmpineanca. „La data de 20 martie 2014, ora 21.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vidra l-au depistat pe B. Maricel, de 51 ani, din comuna Cîmpineanca, județul Vrancea, în timp ce conducea auto marca Mercedes Benz, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a refuzat să se supună testării etilotest, precum și prelevării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în aceeași informare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?