Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Reţete delicioase pentru pofticioşi Reţetă bucovineană: Borş de sfeclă roşie



http://traditiiculinareromanesti.wordpress.com

Ingrediente și mod de preparare:
Se coc în cuptor 4 sfecle roșii. Se taie mărunt o ceapă și un morcov și o jumătate de kg de cartofi. Se face o dirasală din două ouă și o cană de smântană. Se pun la călit zarzavaturile, se pune pasta de ardei și bulion de roșii câte o lingură. Se pune la fiert în 3 litri de apă. După ce au fiert legumele se pun tăiței și se adaugă 1 litru de borș de putină. Se dă deoparte și se adaugă dirasala, se mai pune pe foc 2 minute. Se dă de pe foc, se adaugă sfecla roșie coaptă, curățată și dată prin răzătoarea cu ochiuri mici. Se adaugă leuștean după gust.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?