Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Emma Watson ar putea juca în filmul „Mica sirenă”


Actrița britanică Emma Watson ar putea juca rolul principal în ecranizarea live action a basmului „Mica sirenă”, proiect ce va fi regizat de Sofia Coppola pentru studiourile Universal. Interpreta Hermionei din franciza „Harry Potter” este preferata Sofiei Coppola pentru rolul sirenei îndrăgostite de un prinț muritor, după ce Emma Watson a colaborat cu regizoarea americană pentru cel mai recent film al său, „Hoții de celebritate/ The Bling Ring” (2013), informează contactmusic.com. „Sofia o vrea pe Emma, între cele două există un respect reciproc enorm, prin urmare ar fi surprinzător ca (proiectul, n.r.) să continue una fără cealaltă. Companiile de film Universal și Working Title intenționează să se miște repede, așa că așteptați un anunț cât mai curând„, a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.
„Mica sirenă”, care a fost ecranizat ca film de animație de studiourile Disney, este cel mai recent basm clasic ce va fi adaptat live action de un alt studio de producție. Cu toate acestea, spectatorii nu trebuie să se aștepte la o nouă versiune a filmului de animație „The Little Mermaid”, produs de Disney în 1989, ce schimba finalul poveștii, propunând un happy-end hollywoodian. Din informațiile disponibile până acum, Sofia Coppola va regiza o adaptare cinematografică fidelă basmului lui Andersen, publicat în 1873, în care prințul se căsătorește cu altă femeie, iar mica sirenă are parte de un final tragic.
Sofia Coppola a preluat proiectul acestei ecranizări de la regizorul Joe Wright („Remușcare/ Atonement”), care în prezent lucrează la adaptarea filmului „Peter Pan” pentru studiourile Warner Bros. Emma Watson, născută în 1990, a „absolvit” cu succes franciza „Harry Potter”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?