Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Află cât costă biletele la Galele Teatrale Focșănene!


   Iubitorii teatrului sunt invitați la o săptămână întreagă dedicată acestei arte, în cadrul Galelor Teatrale Focșănene, ediția a XVIII-a, care vor avea loc la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia”, între 23 și 31 martie 2014. Nouă spectacole sunt programate în această stagiune, toate cu începere de la ora 19.00. Galele vor începe duminică, 23 martie, cu premiera spectacolului „My Fair Lady” de Frederic Loewe, prezentat de Orchestra de Cameră „Unirea” și soliști de operă, organizat de Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”. Prețul biletelor la acest spectacol este de: 50 lei – lojă, 40 lei – stal și 30 lei – balcon.
    Al doilea spectacol, programat pentru ziua de luni, 24 martie, este adus de UNATC București și se intitulează „Frații Karamazov”, după F. M. Dostoievski. Biletele costă: 30 lei – lojă, 20 lei – stal și 10 lei pentru elevi.
    Marți, 25 martie, Teatrul Mic din București vine la Focșani cu piesa „Profesiunea Doamnei Warren”, de George Bernard Shaw, cu Maia Morgenstern, Mihai Dinvale și Tudor Istodor, fiul Maiei Morgenstern. Biletele costă 80 lei pentru stal și loje și 60 lei la balcon.
    Miercuri, 26 martie, Teatrul B52 București prezintă spectacolul „Gunoierul”, de Mimi Brănescu. Prețurile biletelor sunt de 40 lei la lojă, 30 lei la stal și 10 lei pentru elevi.
    Joi, vineri și sâmbătă, pe 27, 28 și 29 martie, Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” va prezenta trei piese: „Încurcă lume”, de A. D. Hertz, „Fericire conjugală” după A. P. Cehov și „Hamlet” de William Shakespeare. Biletele costă: 30 lei la lojă, 20 lei la stal și 10 lei pentru elevi.    
    Duminică, 30 martie, Teatrul Național de Operă și Balet din Constanța aduce la Focșani un spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci”, de P. I. Ceaikovski. Biletele costă 100 lei, iar elevii și pensionarii pot achiziționa bilete la preț redus, de 50 lei.
    Galele Teatrale Focșănene se încheie luni, 31 martie, cu spectacolul „Comedie pe întuneric”, de Peter Shaffer, adus de Centrul Cultural „Arcub” București. Biletele costă 50 lei la stal și lojă și 40 lei la balcon. Biletele se găsesc numai la Agenția Teatrului Municipal Focșani.
    Galele Teatrale Focșănene din acest an sunt organizate de Teatrul Muncipal și Ateneul Popular, în preajma zilei de 27 martie, când se sărbătorește Ziua Mondială a Teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?