Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

„Spectacolul primăverii”, la Casa Corpului Didactic


    Elevi de la șapte unități de învățământ din județ au prezentat ieri, în holul Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani, o expoziție de desene, cu tema „Spectacolul primăverii”. Evenimentul s-a dorit a fi un omagiu adus mamei și primăverii, lucrările pline de culoare ale elevilor reușind să exprime foarte bine acest lucru.
    Creațiile, de o sensibilitate aparte, au înfrumusețat holul instituției gazde și au adus zâmbete pe chipurile cadrelor didactice și ale părinților care au asistat la lansarea expoziției. Foarte emoționată a fost și directoarea Ioana Cherciu, de la Centrul Åžcolar de Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani. „Centrul «Elena Doamna» a asigurat resursa umană pentru ca școlile de masă să devină școli integratoare. Activitatea este a acestor copii, care au învățat un lucru deosebit. Între copii nu există diferențe și toți sunt egali în drepturi și obligații”, a transmis Ioana Cherciu. La finalul manifestării, cei mai talentați dintre elevi, dar și profesorii și părinții care au contribuit voluntar, au fost răsplătiți cu diplome.
    Expoziția „Spectacolul primăverii” a fost coordonată de profesoara Ecaterina Galoiu. La această expoziție au prezentat lucrări copii de la Centrul de Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani, de la Centrul de Zi „Dănuț” din Broșteni, dar și elevi ai școlilor Slobozia Bradului, Broșteni, Dumitrești și Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?