Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Au băut bine, apoi au condus pe drumurile publice


    Patru șoferi sunt cercetați de polițiști pentru că au condus băuți. Cea mai mare alcoolemie a fost de 1,53 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Primul oprit în trafic a fost Constantin B., de 66 de ani, din Mărășești. „La data de 4 martie a.c., ora 15:48, pe strada Republicii din orașul Mărășești, polițiștii l-au depistat pe B. Constantin, de 66 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,66mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    Polițiștii l-au oprit în trafic și pe Gelu B., de 48 de ani, din localitate. La testarea cu aparatul alcooltest, acestuia i-a ieșit o alcoolemie de 1,53 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost dus la spital pentru probe de sânge și i s-a întocmit dosar penal. „La data de 4 martie a.c., ora 16.30, pe DJ 115 F, B. Gelu, de 48 ani, din orașul Panciu a fost depistat în timp ce conducea autoturismul marca Dacia având o concentrație de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se mai arată în aceeași informare.
    De asemenea, pe drumul județean 205 J a fost oprit în trafic Laurențiu Claudiu D., din Movilița, la rându-i băut. Acesta avea o alcoolemie aproape de un miligram per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 4 martie a.c., ora 17:00, pe DJ 205J, D. Laurentiu Claudiu, de 41 ani, din comuna Movilița, a fost depistat în timp ce conducea autoutilitara marca Dacia având o concentrație de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au mai spus oamenii legii.
    Și un bărbat din Cotești a băut și apoi s-a urcat la volan. El a fost oprit în trafic pe drumul european, la Golești. Avea o alcoolemie de 0,68 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 4 martie a.c., ora 23.07, pe DN 2, localitatea Golești, C. Constantin, de 45 ani, din comuna Cotești, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul marca Opel având o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au adăugat oamenii legii.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?