Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

GALERIE FOTO: Polițiștii le-au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor


    Polițiștii din Panciu au ieșit în număr mare, sâmbătă, în centrul orașului, pentru a le oferi doamnelor și domnișoarelor câte un mărțișor, simbolul primăverii.
    Acțiunea polițiștilor pănceni a avut drept scop felicitarea tuturor femeilor cu ocazia zilei de 1 Martie. Totodată, pe lângă mărțișor, oamenii legii le-au transmis doamnelor și domnișoarelor gânduri bune la început de primăvară și le-au dat și câteva sfaturi preventive.
    Mărțișoarele, peste 100 în total, au fost achiziționate din fonduri proprii, iar prin gestul lor, oamenii legii și-au dorit să le facă o mică bucurie doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit pe stradă, în magazine sau în alte locuri. „Lucrătorii Compartimentului Proximitate și cei ai Compartimentului Rutier, din cadrul Poliției orașului Panciu, au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilei de 1 Martie, zi care vestește venirea primăverii. Acțiunea s-a desfășurat în zona centrală a orașului și au fost împărțite aproximativ 130 de simboluri ale primăverii, care au fost achiziționate din fonduri proprii. Sperăm că am reușit să le facem o mică bucurie doamnelor și domnișoarelor din orașul nostru și le urăm tuturor femeilor o primăvară frumoasă”, a transmis comisarul șef Teodor Dumitrache, șeful Poliției orașului Panciu.
    Nu doar la Panciu oamenii legii au înlocuit procesele verbale cu mărțișoare, ci și la Adjud și Odobești, orașe în care polițiștii au oferit mici atenții femeilor.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?