Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

16 echipe de fotbal s-au înscris la cupa Coca-Cola


   16 echipe de fotbal din întreg județul Vrancea, dintre care 15 de băieți și una de fete, s-au înscris la competiția Cupa Coca Cola. Manifestarea sportivă este organizată de Gazeta Sporturilor. „Anul acesta, marele premiu pentru echipele câștigătoare, atât de băieți, cât și de fete, este o tabără de fotbal în Italia, la Roma, sub îndrumarea unor antrenori brazilieni. Fiecare unitate de învățământ a avut dreptul să înscrie o singură echipă de fete și o singură echipă de băieți. Pentru înscriere, au avut nevoie de tabelul nominal, cu numele și prenumele jucătorilor, clasa, anul nașterii, seria și numărul buletinului de identitate plus avizul medicului, semnătura, parafa medicului și ștampila unității sanitare aplicate în dreptul fiecărui jucător cu mențiunea «apt pentru efort fizic». S-au înscris 493 de echipe din întreaga țară”, a spus Vlad Pahonțu, de la Gazeta Sporturilor.
   Din Vrancea vor participa echipele: Liceului Ioan Slavici și Liceului Tehnologic Al.I. Cuza Panciu, Liceului Teoretic Grigore Gheba Dumitrești, Colegiului Național Unirea, Colegiului Tehnic Valeriu Cotea, Liceului Pedagogic Spiru Haret, Colegiului Național Al I Cuza, Colegiului Economic Mihail Kogălniceanu, toate din Focșani, LiceuluiTeoretic Emil Botta din Adjud cu o echipă de fete și una de băieți. De asemenea, mai participă Liceul Simion Mehedinți Vidra, Liceul Teoretic Eremia Grigorescu Mărășești, Colegiul Tehnic Ghe. Balș Adjud, Colegiul Tehnic Auto Traian Vuia, Colegiul Tehnic Edmond Nicolau și Liceul cu Program Sportiv din Focșani.
   Competiția este dedicată băieților și fetelor și se va desfășura în sală (futsal), care va avea fază de zonă la Iași, fază finală la București, iar fază internațională la Roma, în Italia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?