Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Voinţa DEEP SERV – TomRad este marea finală în Cupa Vrancea


    Semifinalele Cupei Vrancei au fost un adevărat regal fotbalistic în cuplajul din week-enddin Sala Polivalentă. Nici nu putea fi altfel în condițiile în care pe teren s-a aflat o mare parte din tot ce are mai bun fotbalul vrâncean în acest moment. Prima semifinală a fost o dispută între o echipă, în adevăratul sens al cuvântului – Voința DEEP SERV și o formație cu fotbaliști, Monte Carlo, indiscutabil de bună calitate, dar care mai are nevoie de timp în aceeași formulă pentru a stabili automatisme de dezvoltate a jocului cu care să-și pună adversarul la respect. Voința a construit rapid, pe trasee, evident, lucrate în multe ore de pregătire și meciurile din campionatul de minifotbal amatori. Åži a finalizat cu rafinament la capătul unor combinații elaborate ori prin acțiuni fulgerătoare.
    La pauză, scorul era 5-0 după ce Chivu deschise scorul printr-un supergol, și mai marcase o dată, iar Toma trimisese de trei ori mingea în poarta apărată de Oprea. În repriza a doua, jocul a fost echilibrat, cu perioade de ușoară dominare a jucătorilor de la Monte Carlo care, însă au reușit doar o dată să înscrie, prin Sandu. Dar Crăciun, Curteanu și Bodoc au urcat activul Voinței la 8 goluri, fără ca echipa lor să forțeze.

Sorin Frunză a ajuns cu echipa TomRad în finala Cupei Vrancea

    Voința DEEP SERV: Gabriel Lazăr, George Sîrbu – Cătălin Curteanu, Emilian Chivu, Marius Bodoc, Viorel Crăciun, Adrian Toma, Răzvan Duțu, Răzvan Crăciun, Ionuț Căpățînă, Claudiu Mihai, Cristi Gurguiatu. Monte Carlo: Octavian Oprea – Sorin Mîndrescu, Emil Burcăcel, Ionuț Panaite, Sebastian Sandu, Valentin Toader, Răzvan Sava, Cristian Bîra, Ionuț Popa, Octavian Bucătaru.
    A doua partidă a serii a fost într-un echilibru perfect, de la început până la sfârșit. TomRad a trecut la limită, 1-0, după prelungiri de Sanorom Bolotești, meci în care eliminarea lui Florin Ciobotaru (Sanorom) a fost decisivă. A fost un spectacol agreabil, cu multe faze de poartă și cu cel mai titrat fotbalist care a jucat pentru o echipă din Focșani – Sorin Frunză, fostul component al Unirii Urziceni, jucător cu 5 prezențe în Champions League. Adevărații eroi ai jocului au fost cei doi portari, cu un plus pentru Mihai Burdujel, care nu au permis mingii să intre în poarta lor din acțiune.
    După două reprize a câte 30 de minute, terminate cu 0-0, au urmat două reprize de prelungiri a câte 5 minute. În prima dintre ele, în minutul 3, Florin Stanciu a înscris din lovitură de pedeapsă, dictată împotriva formației Sanorom Bolotești. S-a făcut 1-0, care a fost și scorul meciului. TomRad a evoluat cu: Manuel Ivanciu, Rodinel Stan, Liviu Nechifor, Alin Åžotîrcă, Florin Stanciu, Sorin Frunză, Adrian Oltianu, Marius Suvac, Ionuț Nuțu, Ionuț Istrate, Daniel Oltianu, Doru Chelaru. Sanorom Bolotești: Mihai Burdujel – Zamfir Filoti, Valentin Lățcan, Andrei Căciun, Valentin Ioniță, Iulian Lupușoară, Andrei Ciornei, Cătălin Voinea, Florin Beșa, Marian Covaci, Florin Ciobotaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?