Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Clemență la plata impozitelor restante pentru trei focșănence


    Trei focșănence vor beneficia de ajutorul Primăriei Focșani, prin eșalonarea plății impozitelor locale. Cererile de înlesnire la plată depuse de aceste persoane, care au invocat situații sociale și venituri limitate pentru plata la timp a impozitelor către bugetul local, au fost aprobate de consilierii locali în cadrul ședinței Consiliului Local de la sfârșitul lunii ianuarie.
    Astfel, Andreea Nicoleta Copcescu, de pe strada Tudor Vladimirescu, va beneficia de eșalonarea la plată a impozitului pe clădiri, în sumă de 360 lei, pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna martie 2014. De asemenea, i se vor reduce cu 75% majorările de întârziere, în cuantum de 334 lei, cu condiția să respecte graficul de eșalonare a datoriilor și să contituie o garație de 111 lei. Adolescenta, în vârstă de 16 ani, locuiește împreună cu părinții, apartamentul fiind înregistrat pe numele său.
    Și Marcela Cristian, în vârstă de 62 de ani, care locuiește singură într-o garsonieră de pe Strada Constructorului din Focșani, va beneficia de eșalonarea la plată a impozitului pe clădiri, în sumă de 146 lei, pe o perioadă de trei luni, începând cu luna martie și de reducerea cu 75% a majorărilor de întârziere, care însumează 38 lei. Femeia trăiește dintr-o pensie de 439 lei.
    O altă focșăneancă, Lucica Chivu, în vârstă de 63 de ani, care locuiește singură într-un apartament de trei camere de pe Strada Lupeni, are aprobată o eșalonare la plată a impozitului pe clădiri și a impozitului pe autoturism, în sumă totală de 344 lei, pe o perioadă de 6 luni. Majorările de întârziere, care au ajuns la suma uriașă de 2.222 lei, vor fi reduse cu 75%, cu condiția achitării la termen a impozitului de 344 lei. Femeia are o pensie de 584 lei.

26 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?