Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

TomRad – Sanorom Boloteşti şi Monte Carlo – Voinţa DEEP SERV, semifinalele Cupei Vrancea la minifotbal


    Formațiile de minifotbal TomRad, Sanorom Bolotești, Monte Carlo și Voința DEEP SERV se vor întâlni în semifinalele ediției din acest a Cupei Vrancea la minioftbal, întrecere organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea, cu sprijinul sponsorilor Arena, Grande Pizza și Seritex. Sâmbătă, în Polivalenta focșăneană s-au disputat jocurile din faza sferturilor de finală, partide în care ambițiile și orgoliile au dat un plus de valoare spectacolului din teren. Prima formație care și-a a asigurat prezența în penultimul act al întrecerii a fost TomRad, echipă finanțată de Toma Iancu.
    TomRad s-a văzut condusă încă din primele minute de DanSan Mărășești, după golul marcat de Bogdan Grigorică, dar până la pauuă, TomRad a întors rezultatul și s-a impus în final cu 6-1, golurile învingătorilor fiind marcate de Adrian Oltianu, Ionuț Istrate -3, Florin Stanciu și Nuțu. Monte Carlo – Green Team a fost nu numai un meci al orgoliilor, dar și o întâlnire în care pe teren s-au aflat doi frați, Răzvan Sava la Monte Carlo respectiv Sergiu Sava la Green Team, acesta din urmă fiind și component al echipei de futsal Progresul Focșani. Câștig de cauză a avut la finalul partidei Răzvan Sava, care a marcat trei goluri, iar echipa sa s-a impus cu 4-0, ultimul gol al întâlnirii fiind marcat de Emil Burcăcel.
    Cel mai echilibrat meci al „sferturilor” a fost Arena – Sanorom Bolotești, două formații care a avut în componență jucători tehnici, dar și doi portari aflați în formă. La capătul unui joc spectaculos, câștig de cauză a avut Sanorom Bolotești, care s-a impus cu 3-2. Cei din Bolotești au condus cu 2-0 prin reușitele lui Valentin Lățcan și autogolul lui Iulian Niță, Arena a egalat prin Cezar Chiriță și Ciprian Dumitriu, iar golul victoriei pentru Sanorom a fost înscris de Florin Ciobotaru. Cel mai dezechilibrat meci al „sferturilor” a fost Voința Cando Răstoaca – Voința DEEP SERV.

Răzvan Sava (în stânga) l-a „bătut” pe fratele său, Sergiu Sava

    Campioana ultimei ediții a Cupei Vrancea, Voința DEEP SERV s-a întrebuințat atât cât a trebuit și s-a impus fără emoții, cu 9-1. Ieri, Voința DEEP SERV a participat la un triunghiular de pregătire care s-a desfășurat la Arena TNT din Bacău. Alături de echipa focșăneană, la turneu au mai participat formațiile OZ-ER Golden Bacău (vicecampiona națională la minifotbal) și Design Construct Brașov (câștigătoarea Cupei României în 2013 și dublă campioană a ultimelor două turnee de la Iași, Cupa Magic).

Rezultatele sfeturilor de finală:
TomRad – Dan San Mărășești 6-1,
Monte Carlo – Green Team 4-0,
Arena – Sanorom Bolotești 2-3,
Voința Cando Răstoaca – Voința DEEP SERV 1-9.

Semifinale:
TomRad – Sanorom Bolotești,
Monte Carlo – Voința DEEP SERV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?