Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Quentin Tarantino are o relaţie cu Grace Jones


    Quentin Tarantino a alimentat zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Grace Jones, după ce renumitul cineast american și actrița de culoare au adoptat un comportament mai mult decât prietenos unul față de celălalt, vineri seară, într-un club din New York. Quentin Tarantino a participat la petrecerea organizată pentru a marca începutul Săptămânii modei de la New York, în clubul Up and Down din Manhattan. La aceeași petrecere, ce a avut loc vineri seară, a fost prezentă și actrița și modelul Grace Jones, informează contactmusic.com.
    Cei doi i-au uluit pe ceilalți invitați prin comportamentul lor „tactil”, afirmă o sursă, citată de New York Post. „Se pipăiau tot timpul. S-au sărutat în mijlocul clubului”, a adăugat aceeași sursă. Potrivit presei internaționale, Grace Jones se află de mai mulți ani într-o relație deschisă cu actorul danez Sven-Ole Thorsen, în timp ce Tarantino este celibatar.

    Modelul, actrița și cântăreața jamaicană Grace Jones, în vârstă de 65 de ani, și-a început cariera lucrând ca model pentru case celebre precum Yves St. Laurent și Kenzo Takada și pozând pentru reviste de renume – Elle, Vogue și Stern. S-a lansat și în muzică, având succes cu albumele „Warm Leatherette” (1980), „Nightclubbing” (1981) și „Slave to the Rhythm” (1985). După ce a jucat în mai multe filme de categorie B în anii ’70 și ’80, a intrat în mainstream în 1984 cu rolul din SF-ul „Conan the Destroyer”, în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, cu rolul din „A View to a Kill”, un lungmetraj din seria „James Bond”, lansat în 1985, și cu rolul unui vampir feroce în filmul „Vamp” din 1986. Prin stilul ei vestimentar avangardist, Grace Jones a influențat o serie de artiști de seamă din industria de divertisment, precum Lady Gaga, Rihanna, Nile Rodgers și Basemant Jaxx.
    Câștigător al trofeului Palme d’Or de la Cannes cu filmul „Pulp Fiction” din 1994 și a două premii Oscar pentru scenariile filmelor „Pulp fiction” și „Django Unchained”, Quentin Tarantino, în vârstă de 50 de ani, a fost pe rând regizor, scenarist, producător și chiar actor în filmele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?