Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Pantofi creaţi de Kanye West, la vânzare pentru 10 milioane de lire sterline


    O pereche de pantofi sport din colecția Air Yeezy 2, creată de Kanye West în colaborare cu Nike, a fost scoasă la vânzare pe eBay pentru suma de 10 milioane de lire sterline (12 milioane euro), după ce, duminică, stocul de pantofi, scos la vânzare online, s-a epuizat în 11 minute. Pantofii sport din colecția Air Yeezy 2, supranumiți „Octombrie roșu” având în vedere culoarea lor, au fost scoși duminică la vânzare pe site-ul companiei Nike, după un anunț surpriză făcut pe Twitter, stocul fiind epuizat în 11 minute, conform nme.com.
    După succesul neașteptat al operațiunii, pe site-ul eBay au apărut anunțuri de vânzare a pantofilor sport cu sume ce ajung și la 90.000 de dolari, recordul fiind stabilit de un ofertant care solicită suma de 10 milioane de lire sterline pe o pereche de Air Yeezy 2, care a costat doar 245 de dolari.
    Nerăbdarea clienților de a cumpăra o astfel de pereche de pantofi a fost cu atât mai mare cu cât distribuitorul Foot Locker trebuia să aducă această colecție în magazine, iar amânarea deciziei de lansare a produsului a alimentat speculațiile potrivit cărora acest lucru ar putea avea legătură cu întreruperea colaborării dintre Nike și Kanye West în luna noiembrie a anului trecut.
    Din câte se pare, rapperul american a fost deranjat de lipsa de interes a companiei Nike față de creațiile sale, West criticând brandul de încălțăminte sport pentru că nu crește producția și declarând chiar că ar putea să încheie o înțelegere cu Adidas. „Pot face muzică, dar nu mă pot limita doar la un singur domeniu al creativității (…) Nu vă dați seama că am creat pantofii Yeezy, care au fost scoși la vânzare pe eBay pentru 90.000 de dolari, dar cei de la Nike nici măcar nu m-au sunat a doua zi?”, a declarat Kanye West într-un interviu.
    Kanye West este logodit cu starleta de televiziune Kim Kardashian, protagonista reality show-ului „Keep Up with the Kardashians”, iar cei doi au împreună o fetiță, North West. Rapperul și producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câștigător a 21 de premii Grammy. „Watch the Throne”, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este „Yeezus”, lansat în iunie 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?