Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Consiliul Local Focșani dă noua centrală termică în administrarea ENET-ului


    Consiliul Local (CL) al municipiului Focșani este convocat astăzi, de la ora 16.00, în ședință de îndată, la sediul Primăriei, pentru a aproba cinci proiecte de hotărâre. Unul dintre ele se referă la aprobarea dării în administrare către SC ENET SA a centralei termice, împreună cu instalațiile aferente realizate în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focșani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice”, până la recepția finală a bunurilor rezultate în urma investiției. După parcurgerea acestui pas, ENET poate înainta documentația pentru obținerea licenței de funcționare pentru noile echipamente și noua centrală poate funcționa la parametri normali. Un alt proiect vizează însușirea completărilor aduse HCL privind însușirea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al municipiului Focșani.
    Alte două proiecte de hotărâre se referă la modificarea și completarea hotărârilor adoptate în ultima ședință a CL Focșani, din ianuarie, privind asocierea municipiului Focșani, prin CL, în vederea constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru serviciul de salubrizare a localităților Focșani și Golești din județul Vrancea și al doilea proiect, cu privire la modificarea și completarea HCL privind mandatarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru serviciul de salubrizare a localităților Focșani și Golești din județul Vrancea de a delega gestiunea serviciului de salubrizare de pe raza administrativă a municipiului Focșani, precum și exercitarea atribuțiilor, drepturilor și obligațiilor Consiliului local al municipiului Focșani în acest domeniu.
    Un alt proiect de hotărâre care va fi luat în discuție astăzi va fi aprobarea repartizării unor sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Local, prevăzut în bugetul local al municipiului Focșani pe anul 2014.

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?