Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Certificate de forţă majoră pentru perioada stării de alertă


    Prefectura Vrancea va elibera certificate de forță majoră firmelor sau persoanelor fizice care au avut de suferit în urma declarării stării de alertă la nivelul județului. Solicitările trebuie adresate Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență, respectiv primăriilor unde firmele sau persoanele fizice au sediul social sau domiciliul. Acestea vor întocmi un centralizator cu toate solicitările, pe care îl vor transmite Prefecturii Vrancea, pentru a fi trimis ulterior forurilor competente.
    Reprezentanții Prefecturii au precizat că, la nivelul județului, starea de alertă a fost declarată începând cu data de 27 ianuarie 2014, ora 14.00, până în data de 3 februarie, ora 17.00. „În această perioadă, circulația pe căile de comunicații atât rutiere cât și pe cele feroviare nu s-a putut desfășura în condiții normale, existând intervale de timp în care drumurile au fost blocate”, se arată în comunicatul Prefecturii.
    Reamintim că starea de alertă a fost instituită ca urmare a fenomenelor meteo periculoare, cu ninsori abundente și viscol puternic, înregistrate la sfârșitul lunii ianuarie. Astfel, pentru prima oară după 1990, meteorologii au anunțat Cod Roșu pentru Vrancea, Brăila și Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?