Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Mihai Bobonete, în rolul principal din animaţia „Marea aventură Lego”


   Mihai Bobonete, cunoscutul actor din serialul „Las Fierbinți”, difuzat pe Pro TV, și-a împrumutat vocea pentru personajul principal al animației „Marea aventură Lego”, care va avea premiera pe marile ecrane pe 14 februarie, fiind distribuit de MediaPro Distribution. „Nu m-am așteptat ca personajul dublat de această dată să fie și cel principal. Am avut mai mult de muncă decât de obicei, pentru că nu sunt încă un expert în dublaj, însă m-a ajutat foarte mult echipa cu care am lucrat. Cât despre personajul meu, Emmet este un tip ca oricare altul, dar care, dintr-o întâmplare neașteptată, devine erou. Personajul îmi este drag tocmai pentru simplitatea sa și felul în care face față tuturor situațiilor extreme în care este pus. Este un băiat bun și aici seamănă cu mine. Am emoții pentru premiera. Până și fiul meu se pregătește special pentru eveniment și va veni cu toată gașca de prieteni din bloc”, a declarat Mihai Bobonete, despre implicarea sa în proiectul de animație „Marea aventură Lego”.
   Filmul animat 3D urmărește povestea lui Emmet, o figurină Lego obișnuită și conformistă care este identificat greșit ca fiind Cel Special, o persoană cu capacități extraordinare, singura care poate salva lumea. Este recrutat într-o frăție care are misiunea de a-i împiedica uneltirile unui tiran malefic, iar, spre amuzamentul publicului, Emmet este complet nepregătit pentru această aventură.
„Marea aventură Lego” este primul film de acțiune Lego de lungmetraj. În orașul unde totul este fantastic, plin de culoare și zâmbete, Emmet, un tip obișnuit să urmeze cu strictețe regulile, pare cel mai fericit locuitor. Fără să se remarce prin calități excepționale, Emmet ajunge în centrul atenției după ce primește din greșeală titlurile de „persoană extraordinară” și „salvatorul planetei”. Astfel, pornește într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii. Deși este complet nepregătit pentru misiune, mai mulți supereroi îndrăgiți îi vor sări în ajutor.
   Un film distribuit de MediaPro Distribution, „Marea Aventură Lego” are premiera pe 14 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?