Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Arest menţinut pentru gălăţeanul acuzat de înşelăciune prin metoda „accidentul“


   Tânărul de 21 de ani, din Galați, arestat preventiv în luna decembrie a anului trecut pentru înșelăciune prin metoda „accidentul”, rămâne în arest până în luna martie. Decizia aparține magistraților Judecătoriei Focșani, care au dispus, vinerea trecută, menținerea stării de arest preventiv a tânărului. „(…) constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului(…), în prezent aflat în Arestul IPJVrancea. (…) menține starea de arest a inculpatului, începând cu data de 05.02.2014. (…) Pronunțată în ședință publică, astăzi, 31.01.2014, ora 12.00”, se arată în încheierea de ședință.
   Reamintim că în luna decembrie a anului trecut, un tânăr de 21 de ani, din județul Galați, a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Focșani pentru înșelăciune. El a vrut să înșele un bătrân din Tătăranu prin metoda „accidentul”. Vrânceanul a fost sunat de un deținut, care s-a dat drept avocat. Necunoscutul i-a spus bătrânului că o rudă apropiată a avut accident, iar pentru a o scăpa de probleme trebuie să dea suma de 5.000 de lei. Bătrânul a fost de acord să înmâneze banii, dar până ca trimisul așa-zisului avocat să ajungă la el pentru a lua banii, a sunat și la poliție. Polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Măicănești și cei de la Postul de Poliție din Tătăranu l-au prins pe tânărul din Galați chiar în timp ce primea banii de la  bătrân.
   Potrivit informațiilor primite de la anchetatori la momentul respectiv, gălățeanul nu era la prima abatere. Împreună cu alte persoane, el ar mai fi înșelat și alți vrânceni naivi, care au dat banii fără să facă nicio verificare înainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?