Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Voleibalistele merg în cantonament la Gheorgheni


    Întâlnirea de volei feminin din etapa a VIII-a a seriei Est a Diviziei A 2 dintre CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea și CSM Focșani 2007 a fost amânată pentru 22 februarie. Profitând de pauza de program, formația focșăneană va merge pentru 7 zile în cantonament la Gheorgheni unde, cu voleibalistele pe care le pregătește, profesorul Marian Rădulescu va lucra în ședințe de antrenament tehnico-tactic la sală, dimineața și după amiaza, dar și în aer liber, pentru fortificare fizică.
    Pentru fetele Focșaniului vor urma ultimele trei jocuri din sezonul regulat, partidele din play-off și, așa cum este de așteptat, participarea la turneul de promovare în Divizia A 1. Va fi o perioadă foarte încărcată, iar acumulările pentru care sa va lucra în cantonamentul de la munte vor fi decisive în atingerea obiectivului CSM Focșani 2007, revenirea în prima divizie voleibalistică a țării.

Adina Sava Samoilă revine pe teren?

    Adina Sava Samoilă, valoroasa ridicătoare care a evoluat ani mulți la CSM Focșani 2007 iar ultima dată a jucat pentru CSM București, ar putea reveni pe teren la formația focșăneană, unde este, încă, legitimată. Adina, tânără mamică, a întrerupt activitatea sportivă în perioada sarcinii și pentru nașterea fiului său, iar acum, când clubul care a format-o și cu care a reușit performanțe deosebite, inclusiv o promovare în prima divizie, a rămas fără jucătoare specializată pe postul de ridicătoare, profesorul Marian Rădulescu așteaptă răspunsul la propunerea pe care i-a făcut-o de a reveni la echipă.
    Adina Sava Samoilă și-ar putea colegele în cantonamentul de la Gheorgheni și să revină pe teren în jocul de la Galați, cu CSU, de sâmbătă, 8 februarie.

Zlatina Shtarbanova va fi operată în această lună

    Zlatina Shtarbanova, ridicătoarea formației de volei a CSM Focșani 2007, s-a accidentat în prima parte a setului al doilea al meciului cu Åžtiința Miroslava Iași, de sâmbăta trecută. Explorările medicale pe care le-a făcut la Focșani au relevat o ruptură de menisc și întindere de ligamente.
    Pentru refacerea genunchiului afectat, voileibalista bulgară va fi operată la București, în prima parte a lunii februarie, atunci când specialistul cu care lucrează CSM Focșani 2007 se va întoarce din străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?