Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Polițiștii caută o femeie și un bărbat, dispăruți de la domiciliu


    Polițiștii vrânceni caută un bărbat și o femeie, care au dispărut de la domiciliu. Femeia dispărută are 49 de ani și este din comuna Negrilești. Potrivit informațiilor primite de la oamenii legii, ea ar fi plecat de acasă pe data de 24 ianuarie, către  Focșani, pentru a-și lua medicamente, dar nu s-a mai întors. „La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din Negrilești au fost sesizați despre faptul că Păun Margareta, de 49 ani, din localitate, a părăsit domiciliul la data de 24.01.2014 în jurul orei 07.00, cu intenția de a se deplasa în municipiul Focșani, pentru a-și cumpăra medicamente și nu s-a mai întors. Femeia suferă de o formă severă de epilepsie și cu tulburări de comportament. Aceasta a mai plecat de acasă, dar a revenit de fiecare dată, după câteva zile. Femeia frecventează zona bisericilor ortodoxe și obișnuiește să se adăpostească în scările de bloc”, ne-a transmis inspectorul principal Bogdan Toader, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.
    Polițiștii spun că femeia are 1,65 metri înălțime, 70 kilograme, ochi căprui, față rotundă, păr șaten, lung până la umeri. La momentul dispariției, ea purta un fes negru cu două dungi albe, peste care avea o basma din bumbac de culoare neagră. Era îmbrăcată cu mai multe pulovere, cel din exterior fiind de culoare neagră, cu un cojoc din piele de oaie, tip Alain Delon , de culoare gri, 1-2 perechi de pantaloni din tricot și pantaloni sport negri la exterior. În picioare avea o pereche de gumari îmblăniți de culoare albastră. Ca semne particulare, femeia are un defect la piciorul stâng și merge șchiopătând.
    Și un bărbat din Ploscuțeni a fost dat dispărut. „La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii din Ploscuțeni au fost sesizați despre faptul că Sileș Anton, de 79 ani , din localitate, a părăsit domiciliul. În urma primelor verificări efectuate a rezultat faptul că persoana suferă de afecțiuni psihice, uită frecvent cum se numește și unde se află. Acesta a mai plecat anterior de la domiciliu dar, de fiecare dată, s-a întors”, a adăugat inspectorul principal Toader.
    Bărbatul are 1,65-1,69 metri înălțime, ten deschis, păr grizonat, calviție frontală și ochii verzi și este astenic. La data dispariției purta o căciulă din blană neagră, geacă neagră de fâș, un pulover de culoare închisă, pantaloni culoare închisă și era încălțat cu ghete de iarnă de culoare neagră. În plus, dispărutul are mâna stângă anchilozată. 
    Persoanele care pot oferi informații despre cele două persoane dispărute sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?