Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Un meci pentru un sezon întreg


   Voleibalistele de la echipa CSM 2007 Focșani au început foarte greu returul de campionat din Divizia A2. În deplasarea de la Pitești, de săptămâna trecută, unde au întâlnit penultima clasată, deși porneau favorite, au fost conduse cu 2-0 la seturi, după o evoluție foarte slabă. Cu posibilitatea unei înfrângeri descalificante în față, începând cu setul al treilea au schimbat complet partitura și calitatea jocului, au recuperat diferența de seturi și s-au impus în setul scurt, al cincilea, câștigând și partida care, la un moment dat, părea compromisă. Sâmbătă, de la ora 12.00, în Polivalenta focșăneană, va fi un derby, al primelor două clasate.
   Gazde vor fi fetele de la CSM 2007 Focșani, locul doi în ierarhia din Divizia A2, iar oaspete sunt voleibalistele de la Åžtiința Miroslava Iași, iar pentru echipa din Focșani va fi un test important, pentru a aborda cu șanse reale play-off-ul, apoi, barajul de promovare. Va fi un duel al ambițiilor și orgoliilor, în care formația care va câștiga va lua un avans important în clasament.
   Oaspetele au pierdut un singur set până acum și alcătuiesc, fără îndoială, o formație redutabilă care, deși a fost constituită în vara trecută, are în componență jucătoare experimentate, cu știința de a juca la câștig și a-și adjudeca finalurile de set care sunt pe muchie de cuțit, așa cum a fost și la Râmnicu Vîlcea, în etapa trecută. Iar într-o confruntare echilibrată, așa cum se anunță cea de sâmbătă, ar putea fi decisivă tocmai o astfel de calitate. Fetele Focșaniului, dacă vor să arate că au valoarea pentru a încerca promovarea în Divizia A1, vor fi nevoite să joace la nivelul lor de vârf și să-și adjudece în mod convingător fiecare set!
   Åži să-și ia revanșa după ce în tur, la Miroslava, au fost depășite de ieșence care au avut și sprijinul unui arbitraj părtinitor!. În tur, ACS CS Åžtiința Miroslava Iași – CSM Focșani 2007 3-0 (25-13, 25-9, 25-22). Formația CSM 2007 Focșani 2007: Mihaela Tașkiran, Zlatina Shtarbanova, Rositsa Kirilova, Alexandra Blaga, Elena Mogozsan, Ana Maria Cimpoeșu, Romina Coman, Alexandra Bîrgăoanu, Ana Boantă, Mihaela Cîrlan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?