Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Secția de TBC și Ambulanța, fără căldură pentru câteva ore


   Spitalele din județ nu întâmpină probleme în urma ninsorilor abundente. Cel puțin asta susțin managerii unităților spitalicești. Singurele probleme cauzate de ninsori au fost duminică noapte, la Spitalul Județean de Urgență Focșani, unde s-a spart o conductă, motiv pentru care a fost sistată furnizarea cu agent termic la Secția de TBC și la Serviciul de Ambulanță pentru câteva ore. Însă, managerul Constantin Mîndrilă, spune că problema a fost remediată în scurt timp. „Azi noapte am avut o avarie la conducta care alimenta cu agent termic Secția de TBC și Ambulanța, dar în câteva ore s-a remediat, iar acum nu mai sunt probleme. Cu ajutotul muncitorilor din spital am reușit să remediem problema, iar acum avem căldură. Avem toate cadrele medicale în spital, pacienții nu sunt externați. Avem medicamente și alimente. Au fost deszăpezite toate căile de acces, în special cea de la UPU, pentru a ajunge salvările”, spune Mîndrilă.
   În rest, la celelalte spitale, sunt alimente, medicamente, dar pacienții nu sunt externați din cauza condițiilor neprielnice.
   Nici la Spitalul din Dumbrăveni și Vidra nu sunt probleme. Managerul Costel Negoescu spune că duminică dimineață s-a făcut alimentarea cu pâine, atât la unitatea din Dumbrăveni, cât și la cea din Dumitrești, iar cadrele medicale sunt la spital. „Nu avem probleme, am făcut alimentarea cu pâine, alimente și medicamente avem. Am pus la dispoziție chiar și trei paturi în cazul în car eva fi nevoie, Medicii sunt la datorie. Momentan, e bine”, susține managerul Negoescu. Și managerii spitalelor din Panciu, Vidra și Adjud susțin că, pentru moment, situația este sub control. „Am avut noroc că ieri ne-au venit medicamentele, că ne temeam. În rest, e bine. Nu externăm niciun pacient. Avem cadrele medicale care sunt pregătite să intervină în caz de urgențe medicale”, spune și Lăcrămioara David, managerul Spitalului din Vidra. De asemenea, și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Vrancea ne-au precizat că, în cea ce privește spitalele, nu sunt probleme.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?