Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Olimpiade judeţene pe discipline sportive


   Inspectorul școlar de educație fizică și sport, profesorul Ionel Ambrosie, a prezentat ieri calendarul olimpiadelor, faza pe județ, la disciplinele sportive. Aceasta a fost stabilit după ședința de lucru din 10 ianuarie, la care au participat cadrele didactice ce fac parte din consilul consultativ, metodiștii și responsabilii de comisii sportive, pe ramuri.
   La fotbal băieți clasele primare, faza județeană se va desfășura pe 15 februarie la Focșani, iar pentru fete pe 16 februarie la Gugești. La baschet băieți gimnaziu, olimpiada pe județ se va desfășura pe 22 februarie la Colegiul Cuza din Focșani, pe când la fete se va ține pe 1 martie la Åžcoala 2 din municipiu. La handbal băieți gimnaziu, competiția este programată pentru 22 februarie, iar pe 23 februarie pentru fete, locul de desfășurare fiind la Adjud. Etapa de județ la volei gimaziu fete este programată pe 1 martie la Focșani, iar cea de rugby tag gimnaziu pe 15 februarie, la Liceul cu Program Sportiv din Focșani. Cât privește faza pe județ la fotbal pe teren redus băieți și fete gimnaziu, aceasta se va desfășura  în data de 1 martie la Focșani, respectiv 2 martie la Gugești.
   La categoria liceu, băieții și fetele vor juca baschet pe 8 martie la Liceul cu Program Sportiv Focșani; iar meciurile de fotbal pe teren redus băieți vor fi jucate pe 9 martie în Sala Polivalentă, în timp ce fetele vor juca pe 15 martie tot la Polivalentă. La handbal băieți, faza pe județ este programată pe 16 februarie la Adjud, iar pentru fete pe 18 februarie. Fetele de liceu care joacă volei își vor disputa supremația pe 8 și 9 martie la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau din Focșani, iar băieții de la rugby în șapte au planificată faza județeană pe 15 februarie la Liceul cu Program Sportiv.
   Concursul de cros de anul acesta se va desfășura pe 1 martie la Focșani și pentru gimnaziu și liceu; cel de șah fete și băieți, gimnaziu și liceu, se va desfășura pe 22 februarie la Sala Polivalentă sau la Colegiul Cuza, iar tenisul de masă fete și băieți, gimnaziu și liceu, se va desfășura pe 15 februarie la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau și Colegiul Tehnic Ion Mincu din Focșani. Pentatlonul și tetratlonul urmează să fie programate. „Am fixat datele calendaristice ale fazelor județene pe care vi le-am prezentat și cu acest prilej sunt convins că vor ajunge la fiecare dintre profesorii de educație fizică din județ. Reamintesc faptul că la Focșani se vor desfășura 7 zone la disciplinele sportive: baschet băieți și rugby tag-gimnaziu, iar la liceu fotbal băieți și fete, baschet băieți, rugby 7 și volei fete. Îmi doresc și le doresc colegilor mei care pregătesc echipele și fac antrenamente să depună tot efortul pentru succesele de la zone și calificarea în fazele naționale”, a transmis Ionel Ambrosie.
   În altă ordine de idei, în perioada 25-28 februarie, Ionel Ambrosie va participa, la Blaj, la întâlnirea cu inspectorii școlari de specilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?