Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

Pe unul l-a bătut, de la altul a furat o iapă


   Un bărbat din Slobozia Bradului a fost trimis în judecată pentru trei fapte, una de lovire sau alte violențe, a doua de violare de domiciliu și o alta pentru furt. Marius B., de 33 de ani, ar fi comis ultimele două infracțiuni cu ajutorul unui bărbat, care a fost și el trimis în fața instanței de judecată. Este vorba despre Daniel G., de 33 de ani, din aceeași localitate.
   În rechizitoriu se arată că la data de 10 aprilie 2013, Marius B. a lovit un bărbat. Înculpatul se afla în mașina unui cunoscut când a observat, în altă mașină, partea vătămată. L-a rugat pe șofer să îi facă flash-uri cu farurile pentru ca autoturismul din față să oprească, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Apoi i-a spus șoferului să depășească mașina din față, pe care a reușit să o oprească. Inculpatul s-a dus la partea vătămată, pe care a lovit-o cu palma peste față, după care a luat cheile din contact pentru ca acesta să nu mai poată pleca. Partea vătămată a vrut să iasă din mașină, iar când a urcat la loc a fost lovită de inculpat cu portiera, apoi a mai primit și doi pumni în cap.
   La comiterea faptelor de violare și domiciliu și furt calificat, Marius B. ar fi acționat în colaborare cu Daniel G.. Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 23 spre 24 iunie 2013, ei ar fi pătruns în gospodăria unui localnic și au sustras o iapă în valoare de 4.500-5.000 de lei, care a fost ulterior recuperată. Animalul a fost vândut contra sumei de 1.150 de lei. Cei doi inculpați s-au sustras urmăririi penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?