Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Fabrică de confecții prădată de hoţi


   Hoții dau spargere după spargere. Èšinta lor în weekend-ul trecut a fost o fabrică de confecții de pe strada Antrepozite din municipiul Focșani. Potrivit unor surse, hoții ar fi intrat într-o încăpere, după ce au forțat ușa, și au plecat cu mai multe bunuri, a căror valoare a fost estimată la aproximativ 10 mii lei. Furtul a fost comis în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar lipsa bunurilor a fost reclamată sâmbătă dimineață.
   În urma sesizării, mai mulți polițiști au ajuns la locul faptei pentru a face cercetări și pentru a discuta cu angajații. Surse din rândul anchetatorilor ne-au spus că în urma spargerii s-ar fi furat un laptop, patru telefoane mobile, un monitor, dar și trei ceasuri. Încăperea este supravegheată video, însă hoții au furat dvd-ul care stochează imaginile, după cum ne-au spus surse din interiorul fabricii. 
    Informația potrivit căreia s-ar fi furat mai multe bunuri din incinta fabricii de confecții de pe strada Antrepozite a fost confirmată de polițiști, care nu ne-au oferit detalii deoarece ancheta este în curs. 
Hoții au acționat chiar din prima zi a anului, când doi tineri au fost prinși în flagrant de polițiștii focșăneni, în timp ce vroiau să fure dintr-un coafor. De la începutul anului și până în prezent, mai mulți vrânceni au reclamat lipsa unor bunuri din mașini sau din locuințe. Unii dintre autorii faptelor au fost prinși, printre ei și minori, iar sunt acum cercetați penal. Alții sunt în continuare căutați de oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?