Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Voinţa DEEP SERV şi DoctorGSM & Global Project joacă la Iaşi


   Astăzi, pe trei terenuri din Iași va debuta ediția a 4-a a Cupei Unirii la minifotbal, turneu de verificare desfășurat sub egida Federației de Minifotbal din Romania. Competiția a devenit deja o tradiție în minifotbalul romanesc, dovadă numărul record de echipe înscrise în acest an – 21. Cele 21 de formații au fost repartizate în cinci grupe, patru grupe de cate 4 echipe și una de 5. În faza optimilor de finală se vor califica primele trei clasate în fiecare grupă, cu mențiunea că din grupa D (cea cu 5 echipe) vor merge mai departe primele patru. Meciurile vor avea loc la Magic Stadium, Arena Magic Heineken și Sala Polivalentă.
   Primele două ediții au fost câștigate de echipa ieșeană Stand Rom Tomești (actuala Lis Affair), iar anul trecut trofeul a fost cucerit de formația Design Construct Brașov. Astăzi, meciurile încep la ora 16.00 (Sala Polivalentă și Arena Magic), respectiv 17.00 (Magic Stadium), iar sambătă au loc meciuri cu începere de la ora 9.00 pe toate cele trei terenuri (meciuri din grupe, optimi și sferturi). Duminică, de la ora 10.00, sunt programate cele două semifinale, la Magic Stadium și Arena Magic, iar finalele, patru la număr, se vor desfășura cu începere de la ora 11.00 la Sala Polivalentă (finalele pentru locurile 7-8, 5-6, 3-4, 1-2). Festivitatea de premiere va avea loc la ora 14.30.
   Miza este desul de mare pe lângă cucerirea trofeului, câștigătoarea se va califica direct la turneul final al Cupei României, 2014. Cele două formații vrâncene prezente la turneul de la Iași, Voința DEEP SERV și Doctor GSM & Global Project au fost plasate în grupele B respectiv C. Voința DEEP SERV va evolua împotriva echipelor Consiliul Județean Buzău, Dinamo Imperium Iași și Pubo Sports Pașcani (grupa B), iar Doctor GSM & Global Project a fost plasată în grupa C, alături de formațiile Lis Affair Tomești, Atletico Galați și Inter Traian Vaslui.
   Pentru turneul de la Iași, Voința DEEP SERV (antrenor Ionuț Constantinescu) mizează pe următorul lot de jucători: Gabriel Lazăr, George Sîrbu, Cristi Gurguiatu, Ionuț Căpățână, Răzvan Duțu, Răzvan Crăciun, Emilian Chivu, Cătălin Curteanu, Viorel Crăciun, Adrian Toma, Marius Bodoc, Claudiu Mihai. Programul Voinței: astăzi, de la ora 19.15: cu Dinamo Imperium Iași; sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 11.15 cu Pubo Sport Pașcani și de la ora 13.30 cu echipa Consiliul Județean Buzău. Doctor GSM & Global Project (antrenor Ionică Serea) se va baza la Cupa Unirii pe următorii jucători: Ionuț Toma, Ionuț Olaru, Florin Ciobotaru, Liviu Nechifor, Rodinel Stan, Ionuț Manu, Cătălin Ciobotaru, Nicușor Chirică, Daniel Militaru, Daniel Porumboiu, Cristinel Secu, Adrian Vrabie, Petrică Nistor. Sponsorii echipei la turneul de la Iași sunt Doctor GSM, Global Proiect și Roșca Conf.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?