Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Vacanţe mai ieftine în ianuarie, după sărbători


    Dacă în perioada sărbătorilor de iarnă nu ați plecat în vacanță, în luna ianuarie vă puteți relaxa în stațiunile de munte, la prețuri mult mai mici decât în perioada Crăciunului și Revelionului, acum, că a trecut avalanșa de turiști. Agențiile de turism propun sejururi accesibile în această lună.
    Dacă vă doriți o vacanță la schi, pe pârtiile din Austria, în această perioadă puteți găsi oferte și de la 250 – 300 euro de persoană pentru un sejur de 7 zile în Tirol sau Kaprun, cu mic-dejun, dar fără transport. Elveția este un alt loc preferat după sărbători pentru mini vacanțe de schi sau snowboard. Tarifele de aici pornesc de la 350 de euro, pentru 4 nopți de cazare, cu masă și transport. Mai aproape, la vecinii din Ungaria, prețul unui sejur începe de la 165 euro. O vacanță de tip city break include transportul cu avionul și micul dejun pentru toate cele patru zile la un hotel de trei stele. Pentru o mini vacanță în Franța, cu mic dejun inclus, bilet de avion și toate taxele asigurate, prețul unui sejur city break pornește de la 135 de euro de persoană pentru capitala romantismului, Paris.
    Pentru o vacanță mai exotică, la Dubai, trebuie să știți că și aici prețurile s-au mai temperat odată cu marile reduceri din ianuarie. Arabii își ademenesc acum turiștii cu oferte la jumătate de preț, sejururi de 8 zile la 439 – 479 euro de persoană, cu avion cursă charter și mic dejun inclus la un hotel de trei stele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?