Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: O femeie a făcut accident vascular cerebral în timp ce conducea


   O femeie de 50 de ani, din Suraia, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani, ieri după-amiază, după ce a suferit, cel mai probabil, un accident vascular cerebral. Evenimentul s-a produs în apropierea sensului giratoriu de la Casa Cărții. După ce a trecut de intersecție, îndreptându-se spre Colegiul Național Unirea, Elenei Statachi i s-a făcut rău. Ea a pierdut controlul mașinii, o Toyota RAV 4, a trecut peste un scuar, a distrus un lampadar și un indicator, după care s-a oprit într-o mașină parcată regulamentar. Șoferița a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital.
    Polițiștii ne-au spus că a fost întocmit dosar penal de cercetare și că fac în continuare verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate. De asemenea, ei așteaptă concluziile medicilor, pentru a afla dacă femeia a suferit leziuni și în urma accidentului. „Din primele verificări a rezultat că o femeie de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Cuza Vodă către strada Cezar Bolliac, după trecerea de pietoni, a pierdut controlul asupra mașinii, cel mai probabil în urma unui accident vascular cerebral, a trecut peste un scuar, unde a distrus un indicator și un lampadar, după care a ajuns pe contrasens și a avariat ușor un alt autoturism, parcat regulamentar. În urma evenimentului a rezultat avarierea celor două mașini și rănirea conducătoarei auto. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul”, a spus inspectorul Claudiu Marinică, din cadrul Biroului Rutier Focșani.
    Potrivit unor surse, șoferița era cunoscută cu afecțiuni medicale, ea având și probleme cardiace. Femeia implicată în accident a candidat la funcția de primar al comunei Suraia în anul 2008, din partea PNG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?