Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

A furat pui și ciocolată din supermarket


    Un vrâncean a fost prins în timp ce fura pui și ciocolată de pe rafturile unui supermarket din Focșani. Fănel T. a fost prins în după-amiaza zilei de 3 ianuarie. Oamenii legii ne-au spus că bunurile furate de acesta valorau 97,72 lei și au fost recuperate. Pe numele hoțului, care nu este la prima abatere, a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
    Polițiștii focșăneni au constatat și alte infracțiuni la sfârșitul anului trecut și în primele zile din 2014, întocmind pe numele făptașilor dosare penale. Astfel, în perioada 25 decembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, polițiștii focșăneni au aplicat 93 de sancțiuni contravenționale pentru abateri la regimul rutier și au fost reținute trei permise de conducere. Totodată, oamenii legii au fost solicitați să intervină în 81 de situații. În intervalul menționat, polițiștii focșăneni au prins două persoane în timp ce încercau să sustragă bunuri din sediul unei societăți comerciale din Focșani. De asemenea, au depistat și un bărbat care era dat în urmărire.
    Oamenii legii au confiscat și aproape 4.500 de obiecte pirotehnice și au întocmit trei dosare penale pentru nerespectarea legislației referitoare la folosirea și comercializarea materialelor explozive. Oamenii legii ne-au spus că valoarea sancțiunilor aplicate într-o săptămână a fost de 16.880 lei.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?