Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

GALERIE FOTO: Voinţa DEEP SERV a câştigat derby-ul Cupei Vrancea


         Cupa Vrancei la minifotbal, întrecere organizată în Sala Polivalentă de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea, cu sprijinul sponsorilor Arena, Grande Pizza și Seritex, a ajuns la etapa a treia. Sâmbătă, în grupa A, s-au disputat trei partide, în care favoritele s-au impus fără emoții. În primul joc, Vila Geo, formație condusă de pe banca tehnică de Adrian Fusaru, a trecut cu 6-2 de Lyons Sihlea, una din echipele nou-înființate și formație care poate candida cu succes la titlul de formația „fair-play”. 

Monte Carlo și-a respectat statutul de favorită în confruntarea cu Voința Cando Răstoaca și, după un joc cu multe faze de poartă, Monte Carlo s-a impus cu 5-2 (3-0). Golurile învingătorilor au fost marcate de Vali Toader, Răzvan Sava, Mădălin Predoiu, Ionuț Popa și Cosmin Bîrsan. În ultimul meci al zilei de sâmbătă, Tomrad, cu fostul jucător internațional în lot, Sorin Frunză, a trecut cu 5-3 de Boys Sud, rezultat în urma căruia Tomrad și-a consolidat poziția de lider al grupei A. Formația finanțată de Iancu Toma și-a alcătuit un lot valoros, cu jucători experimentați, printre aceștia aflându-se și Sorin Frunză, fotbalist care a evoluat în prima ligă a țării, component al echipei de liga secundă CF Brăila și autor a patru goluri pentru Tomrad, golul al cincilea fiind reușit de Sorin Popa

Voința DEEP SERV – Sanorom Bolotești 3-1(0-1)


    Aseară, în derby-ul grupei, B, Voința DEEP SERV – Sanorom Bolotești 3-1(0-1), golurile fiind marcate de Emilian Chivu-2 și Adrian Toma, respectiv Andrei Ciornei. Voința DEEP SERV (antrenor Ionuț Constantinescu) a evoluat cu următorii jucători: Gabriel Lazăr, George Sîrbu, Cristi Gurguiatu, Ionuț Căpățînă, Claudiu Mihai, Emilian Chivu, Cătălin Curteanu, Răzvan Duțu, Răzvan Crăciun, Marius Bodoc și Adrian TomaSanorom Bolotești (antrenor Romică Corozanu): Mihai Burdujel, Laurențiu Ganea, Marian Covaci, Andrei Ciornei, Cătălin Voinea, Florin Ciobotaru, Valentin Ioniță, Andrei Crăciun și Iulian Lupușoară. Cele 14 echipe la ediția din acest an a Cupei Vrancea au fost împărțite în două grupe a câte 7 echipe, se va juca în sistem fiecare cu fiecare, iar după jocurile din faza grupelor, primele patru clasate se vor califica în sferturile de finală.

Grupa A – etapa a treia:

Lyons Sihlea – Vila Geo 2-6, 

Monte Carlo – Voința Cando Răstoaca 5-2, 

Boys Sud – Tomrad 3-5. 

Arena a stat. 

Etapa viitoare (sâmbătă, 11 ianuarie): Arena – Lyons Sihlea, Voința Cando Răstoaca – Boys Sud, Monte Carlo – Vila Geo. Tomrad va sta.

Clasamentul grupei A:

1. Tomrad 3 2 1 0 12-6 7p

2. Monte Carlo 3 2 1 0 10-5 7p

3. Vila Geo 3 2 0 1 12-7 6p

4. Arena 2 1 0 1 3-4 3p

5. Voința Răstoaca 3 1 0 2 9-14 3p

6. Boys Sud 2 0 0 2 7-12 0p

7. Lyons Sihlea 2 0 0 2 6-12 0p.

Grupa B – etapa a treia: 

ProRent – Viitorul Cotești, 

Unirea Milcovul – DanSan Mărășești, 

Sanorom Bolotești – Voința DEEP SERV. 

Green Team a stat. 

Etapa viitoare (sâmbătă, 11 ianuarie): Green Team – Unirea Milcovul, ProRent – DanSan Mărășești, Viitorul Cotești- Sanorom Bolotești. Voința DEEP SERV va sta.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?