Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Handbalistul adjudean Ionuţ Rotaru, în Naţionala de seniori


   Naționala de handbal masculin are examene de calificare în play-off-ul din iunie al Campionatului Mondial din 2015, în compania reprezentativelor Ciprului, Italiei și Slovaciei. Tricolorii au început joi partea a doua a campaniei cu cel mai accesibil meci, cel cu Cipru, pe care l-au câștigat cu 36-19. După primele două jocuri, România se află în pole-position pentru accederea în baraj.
   Trupa lui Eliodor Voica a înregistrat șase puncte, două în compania principalului adversar, Slovacia (scor 32-24). În mod normal, România nu ar trebui să aibă probleme în această săptămână și ar avea opt puncte înaintea meciurilor din săptămâna a doua cu Italia (8 ianuarie) și Slovacia (11 ianuarie). În baraj se califică doar prima națională clasată în grupă. Printre jucătorii convocați de selecționer la „dubla” cu Cipru se află și Ionuț Rotaru, acesta marcând un gol în confruntarea de joi.

Rotaru vrea să meargă cu Naționala în Qatar

   Ionuț Rotaru, handbalist descoperit și format la Clubul Sportiv Åžcolar Adjud de antrenorul Narcis Cristea a fost pentru prima oară când a făcut Revelionul în cantonament. „Având în vedere că e pentru o cauză nobilă, nu ma plâng. Dimpotrivă, am tras tare în perioada aceasta. Dacă vom reuși calificarea la Mondiale, sunt convins că, peste ani, îmi voi aminti cu plăcere de aceste momente, chiar dacă nu e deloc plăcut să-ți petreci Revelionul departe de familie. Nu am mai fost în Qatar și țin enorm să ajung cu naționala țării mele acolo. Cred că e țelul oricărui sportiv să participe la un Campionat Mondial. E top of the tops, ca să spun așa. Vezi lucruri noi, înveți enorm și, în plus, ai șansa de a fi văzut de alte cluburi”, a spus handbalistul adjudean Ionuț Rotaru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?