Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Legitimații gratuite pentru transportul public local pentru pensionarii cu venituri sub 850 lei


    Persoanele defavorizate, cum ar fi pensionarii cu pensii mai mici de 850 de lei, veteranii și văduvele de război, precum și foștii deținuți politici, cu domiciliul în Focșani, pot beneficia, și în anul 2014, la fel ca în fiecare an, de legitimații de călătorie gratuite pe mijloacele de transport în comun din Focșani.
    Cei care doresc să intre în posesia unei legitimații de călătorie gratuită trebuie să completeze o cerere tip la sediul Serviciului Public Local de Asistență Socială (SPLAS), din cadrul Primăriei municipiului Focșani, situat în Strada Ștefan cel Mare. La formularul completat trebuie atașate și ultimul cupon de pensie și o copie după actul de identitate. În cazul celor care au pensie pe caz de boală, aceștia trebuie să depună și o copie a deciziei de pensionare. Cererile vor fi analizate de inspectorii de la SPLAS și dacă îndeplinesc condițiile, beneficiarilor le vor fi emise legitimațiile gratuite de călătorie de către SC Transport Public Local SA, situată pe strada Mărășești din Focșani.
    Pentru a beneficia de legitimații gratuite de transport valabile din luna ianuarie, solicitanții au putut depune cereri la SPLAS și pe 30 și 31 decembrie, când a fost program de lucru la această instituție. „În funcție de răspunsul celor de la SPLAS, noi emitem legitimațiile gratuite”, ne-a declarat Ion Diaconu, directorul SC Transport Public Local SA Focșani. Cererile pot fi depuse și în ianuarie, însă solicitanții vor beneficia de transport gratuit din următoarea lună, adică începând din luna februarie.
    Peste 2.000 de pensionari beneficiază de gratuitate pentru transportul cu autobuzul în Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?