Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

VREMEA va fi caldă


   SÂMBÄ‚TÄ‚
   Vremea va fi frumoasă și caldă în vestul, centrul și nordul țării, unde cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și noaptea izolat va fi ceață, informează Administrația Națională de Meteorologie. În sud și est vor fi înnorări temporare și ceața va fi asociată izolat cu burniță, pe arii restrânse dimineața și local în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 3 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest până la 8 grade, dar și mai coborâte în depresiuni, spre -6 grade.
   La BUCUREÅžTI, vremea se va menține caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și, mai ales în cursul nopții, se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8…10 grade, iar cea minimă de -3…-2 grade.
   La MUNTE, vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va prezenta unele intensificări pe crestele înalte. Pe văi și în depresiuni, dimineața și noaptea se va semnala ceață posibil asociată cu burniță.

DUMINICÄ‚
Vremea va fi caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări și local, dimineața și noaptea, ceață asociată cu burniță sau fulguieli trecătoare, în sudul și estul țării și izolat în centru. Cu totul izolat vor fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 0…2 grade în zonele cu ceață persistentă din Câmpia Română și 14 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -5 și 5 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -9 grade.
   La MUNTE, vremea se va menține în general frumoasă și caldă pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Pe văi și în depresiuni se va semnala ceață asociată cu chiciură și burniță.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?