Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

ULTIMA ORA: Bătaie între mai mulţi tineri, lȃngă un bar din Paltin


   Un tȃnăr din comuna Paltin susține că a fost bătut măr de trei localnici. Agresiunea ar fi fost comisă în noaptea de 26 spre 27 decembie, în apropierea unui bar din localitate, unde victima, Marian Èšuțu, a mers împreună cu o verișoară și mai mulți prieteni. În jurul orei 1.00, el ar fi fost chemat afară de un tȃnăr și ar fi fost bătut. „Am stat la bar, am băut un suc, iar pe la ora 1.00, un băiat m-a chemat pȃnă afară. Am ieșit și cȃnd am ajuns în dreptul unei mașini un alt băiat mi-a dat cu un pumnal în frunte. După aceea, fratele celui care m-a chemat afară mi-a înfipt un cuțit în sparte, iar eu am căzut. Băiatul acesta care a dat cu cuțitul este student la Teologie. Acolo jos m-au lovit toți trei. Am reușit să mă ridic și să plec. Am ajuns acasă, iar în dimineața zilei de 27 decembrie m-a simțit foarte rău. Aveam hainele pline de sȃnge. A venit poliția, iar șeful de post a chemat salvarea și am ajuns la spital la Vidra prima dată și apoi la Focșani”, ne-a povestit victima.

   Marian Èšuțu a mai povestit că odată ajuns la Spitalul Județean din Focșani a fost consultat după care i s-a spus că este liber să plece, deși nu se simțea bine. A plecat, dar s-a prăbușit în apropierea unității medicale, fiind găsit de un trecător și dus înapoi la UPU. „M-au consultat și mi-au spus că sunt liber să plec chiar dacă eu mă simțeam rău. Amețeam, aveam stări de greață. Am plecat dar am cazut în apropierea spitalului și m-a găsit o persoană, care m-a dus iar la spital. Acum (în seara zilei de 27 decembrie-n.r) m-au internat din nou”, a adăugat victima.

   El ne-a mai spus că deocamdată nu a depus plȃngere la poliție, dar că urmează să facă acest lucru după ce va ajunge acasă și va avea șicertificat medico-legal. Referitor la motivele pentru care ar fi fost bătut, Marian ne-a spus că nu știe ce au avut cei trei cu el  pentru că niciodată nu le-a greșit cu nimic și nu au avut nici un conflict.

   Poliția a confirmat faptul că Marian Èšuțu a fost victima unei agresiuni. „Se efectuează cercetări în acest caz și în funcție de rezultate și de constatările medico-legale se vor dispune măsuri corespunzătoare”, ne-a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvȃnt al IPJ Vrancea. Acesta a mai spus că cea care a sesizat poliția a fost mama tȃnărului agresat.Rămȃne ca în urma anchetei să se stabilească dacă cei care l-ar fi bătut aveau asupra lor armele albe despre care victima vorbește.

Articolul precedent
Articolul următor

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?