Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO: „Crăciunul- darul bucuriei”, la Cotești


   Elevii claselor V-VIII de la Åžcoliile Gimnaziale din Budești și Cotești au organizat un program de colinde și cântece de Crăciun. Spectacolul a avut loc în prezența colegilor, a cadrelor didactice și a părinților, fiind parte a proiectului educațional „Crăciunul- darul bucuriei”. Obiectivul proiectului îl reprezintă familiarizarea elevilor cu obiceiurile și tradițiile românilor legate de sărbătorile de iarnă.
Coordonați de profesorii Nicuța Mereuță, consilier educativ, Sorin Stănilă, profesor de religie, și Ciprian Socol, profesor de muzică, elevii au îmbinat armonios momentele corale cu plugușorul și colindele. Școlarii au fost încântați de activitățile desfășurate, iar la final au primit cadouri și diplome pentru munca depusă în cadrul acestui proiect.
   După spectacol, elevii împreună cu profesorii coordonatori și directorul unității de învățământ, Valerica Răileanu, au mers la Primăria Cotești și au colindat autoritățile locale. Cu acest prilej, copiii au primit dulciuri și mulțumiri pentru urările adresate tuturor celor care își desfășoară activitatea în cadrul administrației publice locale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?