Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Au furat plasele de sârmă ce împrejmuiau grădinile


   Doi tineri din Sihlea, care ar fi comis câteva furturi pe raza localității, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Costin Marius H., de 17 ani, care a mai fost condamnat cu suspendare, și Vasile L., de 21 de ani, sunt acuzați de furt calificat și violare de domiciliu. Primul mai este acuzat și de două fapte de lovire, comise în data de 9 aprilie, când împreună cu un alt tânăr ar fi lovit două persoane. Una dintre victime a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale. Celălalt tânăr care a participat la bătaie a fost scos de sub urmărire penală, fiindu-i aplicată o amendă de 1.000 de lei.
   În rechizitoriu se arată că în perioada 15 februarie-2 mai 2013, Costin ar fi  acționat singur sau cu alte persoane pentru a fura. Astfel, singur și pe timp de noapte a sustras din fața porții unul gospodar două obloane din metal, dar și plasa de sârmă ce împrejmuia grădina. De la o altă persoană a luat plasa de sârmă ce împrejmuia un teren. În aceeași perioadă a reușit să pătrundă și în câteva gospodării, de unde a sustras obiecte din fier. Ulterior, împreună cu tânărul care a fost scos de sub urmărire penală și cu Vasile L., a sustras o plasa de sârmă ce împrejmuia o altă grădină.
   În ceea ce îl privește pe Vasile, acesta este acuzat că la data de 6 martie împreună cu un tânăr a furat bunuri de la o stână, iar pe 2 mai, împreună cu Costin, a intrat într-o locuință de unde a sustras îmbrăcăminte. Ambii băieți au recunoscut comiterea faptelor despre care au declarat că le regretă.
   În ceea ce privește latura civilă, nu toți cei păgubiți au pretenții civile de la inculpați. Prejudiciul total a fost estimat la 1.870 de lei. Cauza se află pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?