Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Competiţie de tenis de masă şi şah la Tîmboieşti


   Åžcoala Gimnazială Tîmboiești a găzduit în sala de sport, la finele săptămânii trecute, competiția  sportivă „Cupa iernii 2013” la tenis de masă și șah. Manifestarea sportivă a fost organizată de profesorii de educație fizică din centrul Gugești, coordonatoare fiind profesoara Ana Gavrilescu, cu sprijinul Direcției Județene de Sport și Tineret. Competiția a fost rezervată elevilor de clasele V-VIII, la care au participat școlari din localitățile Dumbrăveni, Gugești, Popești, Slobozia Bradului, Gura Caliței, Slimnic și Tîmboiești. Elevii au fost însoțiți de profesorii de educație fizică și sport după cum urmează: Dănuț Perișan de la Popești, Ionel Vasile de la Gura Caliței, Viorel Lazăr de la Gugești, Sorin Damian de la Slobozia Bradului, Gabriel Bratu de la Dumbrăveni și Ana Gavrilescu de la Tîmboiești. 
   La tenis de masă băieți, categoria V-VI, locul I a fost câștigat de Alin Dascălu de la Popești, locul II a fost obținut de Marius Mazilu, tot de la Popești, iar pe poziția a treia s-a clasat Dorin Constantin de la Gugești. Tot la tenis de masă băieți, dar la categoria VII-VIII, locul I a fost adjudecat de Dumitru Beniamin de la Slobozia Bradului, locul II i-a revenit lui Eduard Buică de la Gugești, iar locul III lui Laurențiu Iordache, tot de la Gugești. La fete categoria VII-VIII, tenis de masă, locul I a fost obținut de Marina Iordan de la Popești.
   La șah băieți, clasele V-VI, locul I a fost adjudecat de Dorin Constantin, locul II de Ionuț Găman, ambii de la Gugești, iar la secțiunea VII-VIII, locul I a fost câștigat de Marius Cara de la Gugești, locul II de Marcel Bădărău de la Tîmboiești și locul III de Andrei Terteleac de la Gugești. „Această competiție a antrenat un număr mare de elevi și a oferit un adevărat spectacol pe tot parcursul concursului. A fost o atmosferă plăcută, toți participanții au primit dulciuri, iar câștigătorilor le-au fost oferite și diplome. Felicitari elevilor participanți, iar colegilor mei le doresc multă putere de muncă”, a spus profesoara Ana Gavrilescu. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?