Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Pompierii au stins două incendii și au ridicat un proiectil


   Coșurile de fum amplasate ori neprotejate termic față de materiale combustibile lasă din ce în ce mai multe familii fără acoperiș deasupra capului. În noaptea de miercuri spre joi, pompierii au stins două incendii provocate de coșurile de fum. Prima solicitare a fost primită puțin înainte de miezul nopții, la ora 23.56. Detașamentul de Pompieri Focșani a intervenit în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate, pentru stingerea unui incendiu în comuna Slobozia Ciorăști, izbucnit la proprietatea lui Florin M.. Focul a fost stins repede, iar pagubele sunt minore. A ars doar tavanul unui dormitor, după cum spun pompierii, pe o suprafață de aproximativ 5 metri pătrați. 
   Joi dimineață, la ora 4.40, alarma a sunat din nou la ISU Vrancea. De această dată incendiul a fost anunțat la proprietatea lui Vasilică S., din satul Ciușlea, comuna Garoafa. Aici pagubele au fost însemnate. Focul a mistui acoperișul casei de locuit, dar și mai multe anexe gospodărești. De asemenea, au ars și obiecte de mobilier, dar și aparate electrocasnice. 
   De asemenea, miercuri, specialiștii pirotehniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel  Saligny” Vrancea au ridicat un proiectil perforant, de calibru 76 milimetri, descoperit în satul Ciușlea, comuna Garoafa.  Marcel M. a identificat elementul de muniție neexplodată pe un câmp de pe raza localității și a solicitat intervenția echipei pirotehnice. Proiectilul perforant a fost ridicat și transportat în condiții de siguranță la depozitul special amenajat, urmând a fi distrus. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?