Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Târgul de mașini s-a mutat pe străzile Focşaniului


.
Târgul de mașini s-a mutat pe străzile Focșaniului. Bișnițarii parchează mașinile pe care vor să le vândă pe străzile din municipiu, cu afișe în geamuri, în speranța că așa vor găsi mai repede cumpărători. Astfel de practici sunt interzise prin hotărârea Consiliului Local numărul 110/2008 cu modificările și completările ulterioare. 
Pentru a preveni astfel de situații, polițiștii locali au desfășurat în perioada 25 noiembrie – 1 decembrie o serie de activități, iar proprietarilor mașinilor scoase la vânzare pe domeniul public li s-a adus la cunoștiință faptul că nu au voie să facă acest lucru. „Polițiștii locali au executat serviciul de patrulare în zona de responsabilitate, în vederea depistării autoturismelor expuse la vânzare pe domeniul public și au fost identificate un număr de șapte autoturisme, iar proprietarii acestora au fost înștiințați de către polițiștii locali, conform prevederilor legale în vigoare”, ne-au precizat reprezentanții Poliției Locale Focșani. 
 În aceeași perioadă, echipajele Poliției Locale au asigurat buna desfășurare a traficului rutier pe străzile Brăilei și Bucegi pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor de reparații la carosabil. De asemenea, polițiștii locali au supravegheat parcurile de pe raza municipiului Focșani și locul de joacă din Parcul „Mihai Viteazu” și i-au îndepărtat pe cerșetorii care stăteau în zonă și apelau la mila publicului. Polițiștii locali din cadrul Compartimentelor disciplină în construcții și afișaj stradal, evidența persoanei, protecția mediului, activitate comercială au continuat verificarile privind respectarea prevederilor legale, conform competențelor ce le revin. Astfel, au fost identificate panourile publicitare aflate în zona Bulevardul Unirii, strada Anghel Saligny, strada 1 Decembrie 1918, în vederea păstrării sau desființării lor, conform noului Regulament local de publicitate privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate în municipiul Focsani. Au fost lăsate înștiințări cu privire la efectuarea curățeniei în dreptul imobilelor de locuit și au fost distribuite invitații persoanelor care aveau cartea de identitate expirată”, au adăugat reprezentanții Poliției Focale Focșani. 
 De asemenea, polițiștii locali au efectuat și 14 controale la mai multe societăți comerciale, pentru a stabili dacă este respectată autorizația de funcționare, conform prevederilor legale în vigoare.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?